Kyla & Komfortkyla - Kontor Bostad och Fordon


Vi erbjuder lösningar för ett svalare klimat i en mängd miljöer. Klimatet där vi tillbringar mycket tid gör oss piggare om temperaturen är rätt. I Sverige handlar det oftast om sommarmånaderna men även av andra anledningar och årstider.

Kyla i personbilar

image

Ac i bilen är nästintill standard idag. Vi i Sverige är ganska utsatta för en hög underhållskostnad på fordons klimatanläggningar. Av olika anledningar går våra
system sönder oftare, systemen utsätts för bl.a salt men också därför den används
bara ca en tredjedel av året. Vi felsöker, servar och reparerar ac i alla slags fordon.
Komfortkyla

image

Vi kan erbjuda lösningar för komfortkyla i kontorsmiljöer, bostäder och många fler ändamål. En sommardag kan temperaturen stiga på kontoret och gör oss mindre effektiva. Rätt temperatur piggar upp igen.
Transportkyla

image

Vi kan erbjuda felsökning, service och reparation på alla förekommande trasportkylaggregat. Vi kan tillhandahålla reservdelar med kort varsel till de vanligare märken som finns på svensk marknad. Ring och boka felsökning eller service.
Lantbruk & Entreprenad

image

Vi felsöker, servar och reparerar ac på lantbruksmaskiner som traktorer, tröskor m.m. Vi kan erbjuda samma service på entreprenadmaskiner som vältar, specialbyggda maskiner och efter-montage som är vanligt i dessa fordon.