Värmepumpar för privatpersoner / Företag/Fastighet Klicka här..


Vid val av värmepumpstyp krävs ett på platsen besök.
Att bara köpa en värmepump på vinst och förlust utan att kartlägga din fastighets behov av värmekälla, är ofta en dålig investering. Vi på Acara gör gärna ett hembesök där vi med vår erfarenhet går igenom fastigheten och efter en noggrann analys ger vi dig rekommendation på den värmepump som bäst passar din fastighet. Vårt motto är att optimera din investering, så du får en värmeanläggning som kommer att fungera felfritt i många år till en låg kostnad.

Luft/Luft värmepump

image

Vi installerar, servar och reparerar alla förekommande märken av luft/luft värmepumpar. Vi erbjuder serviceaavtal på din värmepump. Detta säkrar driften, ser till att får ut max besparing och slipper onödiga utgifter till följd av uteblivet förebyggande underhåll. Ring för information om service och serviceavtal.
Mitsubishi Electric LN

image

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Men HERO ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag. Värmepumpen har även egenskaper som I SEE Sensor, Night Mode och WiFi som gör den till vardagshjälten du behöver.

Mitsubishi Electric Golvmodell KJ

image

Vår första golvplacerade luftvärmepump med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen. Inomhusenhetens kompakta format gör den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta. MFZ smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värme jämnt i din bostad.

Luft/Vatten Värmepump

image

Vi installerar, servar och reparerar luft/vatten värmepumpar. Vi kan erbjuda dig serviceavtal på din värmepump. Detta säkrar driften, ser till att du får ut maximal besparing och slipper onödiga utgifter till följd av uteblivet förebyggande underhåll.

Vi erbjuder dessutom injustering av befintlig värmepump. Tyvärr installeras värmepumpar utan att du som kund vet om den är rätt inställd för just ditt hus och dina behov. Många gånger trycker installatören på ON, visar dig manualen och säger adjö. Försäkra dig om att din pump går optimalt.
Bergvärmepump

image

Vi servar och reparerar bergvärmepumpar. Vi kan erbjuda dig serviceavtal på din värmepump. Detta säkrar driften, ser till att du får ut maximal besparing och slipper onödiga utgifter till följd av uteblivet förebyggande underhåll.
Frånluftsvärmepump

image

Vi servar och reparerar frånluftsvärmepumpar. Vi kan erbjuda dig serviceavtal på din värmepump. Detta säkrar driften, ser till att du får ut maximal besparing och slipper onödiga utgifter till följd av uteblivet förebyggande underhåll.